Topfield CRC-2400 HD PVR

Tuotenro: CRC-2400

Ilmoita saatavuudesta

359,00 €

Alkaen 21,50 € /kuukausi
Mahdollinen toimitustapa : Postipaketti

Käyttöohjeet, ohjelmistopäivitykset ym. löydät täältä

Tallentava teräväpiirto (HD) -digiboksi kaapeliverkkoon 500GB:n kovalevyllä (jopa 250 tuntia tallennustilaa). Mahtavat ominaisuudet sekä Topfieldin laatu takaavat, että CRC-2400 digiboksilla mikään ei jää epäselväksi! Conax-kortinlukija, Cable Ready HD hyväksyntä sekä korttilinkitys.

 • Suomen myydyin teräväpiirtodigiboksi vuosina 2011 - 2012 (2400 HD PVR –mallisarja)

Ominaisuudet

 • Teräväpiirtokuva (HD) ja monikanavaäänet
 • Tallenna jopa neljää kanavaa - ja katso viidettä! *
  • Et huomaa laitteen toiminnoissa mitään viivettä vaikka käynnissä olisi maksimimäärä HD tallennuksia - ja katselussa vielä viides! Topfieldit on tehty tallentamiseen ja tämä näkyy panostuksena ohjelmointiin ja prosessoritehoon.
 • Liitäntä ulkoiselle kovalevylle - tallennustila ei lopu ikinä kesken.
 • Mediatoisto USB-portin kautta (MP3, JPEG)
 • Lapsilukko -toiminto jolla estät sopimattomien kanavien katselun
 • TimeShift -ajansiirto
 • Monipuoliset ja helpot tallennusominaisuudet
 • Helppokäyttöinen 7 päivän ohjelmaopas (EPG)
 • Integroitu kortinlukija
 • Internet palveluita, kuten YouTube HD-laadulla
 • Teksti-TV alasivujen selauksella

Topfield CRC-2400 HD PVR teräväpiirtovastaanotin ei jätä mitään epäselväksi. Nyt saat yhdessä laitteessa kaikki huippuominaisuudet, joita kaapelitalouteen sopivalta HD-digiboksilta voit vaatia. Topfield CRC-2400 tuo televisioosi uskomattoman terävän ja laadukkaan kuvan sekä monikanavaäänet, joiden laatu säilyy myös tallennettaessa.

Menikö jännittävä kohtaus ohi silmien tai tuliko pakottava tarve käydä jääkaapilla? Topfield CRC-2400:n Time Shift –ajansiirtotoiminnolla voit kelata katselemaasi lähetystä taakse, hidastaa kuvaa tai pysäyttää sen kokonaan ilman erillistä tallennusta. HDMI liitäntä ja kuvan ylösskaalaus takaavat parhaan mahdollisen kuvan laadun myös normaalitarkkuuden (SD) lähetyksille.

Topfield CRC-2400 HD PVR on täynnä mahtavia ominaisuuksia. Voit esim. tallentaa samanaikasesti peräti neljää kanavaa - ja vieläpä katsella viidettä!* Laitteessa on valmiina sisäänrakennettu 500 GB:n kovalevy johon voit tallentaa jopa 260 tuntia ohjelmaa. Jos tämä ei riitä voit liittää ulkoisen kovalevyn USB-väylään jolloin vain taivas on rajana. USB-väylän kautta CRC-2400 toistaa monipuolisesti myös muita mediatiedostoja, kuten videoita, MP3 musiikkia tai JPEG-kuvia. Liitä vaikka USB-tikku laitteeseen ja nauti sisällöstä.

Mikäli omat media-arkistot loppuvat kesken, Topparilla pääset käsiksi myös Internetin huippupalveluihin kuten YouTube videot, ShoutCast Internetradio ym.! **

Myyntipakkauksen sisältö

 • CRC-2400 HD PVR
 • Kaukosäädin ja paristot
 • HDMI-kaapeli
 • Aloitusopas (FIN/SWE)

Korttilinkitys vaaditaan jos tilaat maksullisia kanavia!

Koska Topfield CRC-2400 HD PVR on Cable Ready HD hyväksytty laite, tulee se aina linkittää maksu-TV korttisi kanssa. Mikäli et tällä hetkellä käytä maksu-TV korttia, ei linkitys ole tarpeen.

Lisätietoa teräväpiirrosta: Tietoa HD (Teräväpiirto) lähetyksistä

Tarkemmat tekniset tiedot, ohjekirjat, ohjelmistopäivitykset ym. tietoa löydät alempaa tältä sivulta.

 

* Yhtäaikaiset tallenteet onnistuvat max. kahdesta eri kanavanipusta (lisätietoja kanavanipuista saat omalta operaattoriltasi).

** Koska palveluntarjoajat voivat tehdä joitain meistä riippumattomia muutoksia, HD-mallien tarjoamat viihdeominaisuudet saattavat vaihdella ohjelmistoversiosta riippuen tai lakata väliaikaisesti toimimasta. Topfield jatkaa laitteen kehittämistä ja julkaisee säännöllisesti päivitettyjä ohjelmistoversioita, joten laitetta ei tarvitse lähettää huoltoon mikäli viihdepalveluissa on ongelmia.

 

 

Tuotteen lisätiedot

Takuu- ja tukitiedot

Takuuaika kk (laite) Tuotteella on 24kk takuu. Mukana tulevalla kaukosäätimellä sekä kaapeleilla on rajoitettu 6kk takuu.
Uusin ohjelmistoversio laitteellesi 1.15.01
 

Topfield CRC-2400 HD PVR ohjelmistopäivitykset

Lataa ohjekirjat

Lataa ohjekirjat täältä

Tuotetietopankki

CRC-2400 HD PVR

   

Tekniset tiedot

 
Teräväpiirto (HD) vastaanotto Kyllä
Vastaanottotapa Kaapeliverkko (DVB-C, teräväpiirto)
Sisäisen kiintolevyn koko, GB 500
Tuki ulkoiselle kovalevylle? Kyllä (USB)
Tallennusaika (SD, normaaliterävyys) Jopa 250 tuntia
Tallennusaika (HD, teräväpiirto) Jopa 125 tuntia
Yhtäaikaiset tallennukset, max 4
Virittimien lukumäärä ja tyyppi 2 x DVB-C (Teräväpiirto, HD)
Viihdepalvelut Internetistä Kyllä (YouTube, ShoutCast, Flickr, Weather Forecast)
Viihdepalveluiden vastaanottotapa LAN (RJ45 verkkokaapeli)
Laitteen mitat (Leveys x syvyys x korkeus) 38 cm x 26.5 cm x 6 cm
Virrankulutus, maksimi 31W
Virrankulutus, valmiustilassa <1W
Liitännät (Audio, Video, Verkko) HDMI (576i/576p/720p/1080i, HDCP tuki), 2 x SCART, S/PDIF, RCA A/V, USB, Ethernet

Asiakkaiden antamat arviot

Arvioiden lukumäärä: 18
Arvioiden keskiarvo: 3,1
Muuten ok, mutta kiintolevy heikkolaatuinen (7.9.2015)
Parasta riittävä yhtäaikaisten HD-tallennusmahdollisuus. Kiintolevyt eivät kestä aktiivikäytössä vuottakaan ennen pikselöitymistä ja muita ongelmia. Sainkohan maanantaikappaleen? Kaipaan myös editointimahdollisuuksia (= mainosten poistomahdollisuutta pysyviin tallenteisiin)
Ihan hyvin toimiva, joitain pikku oikkuja lukuunottamatta (26.6.2014)
Nauhoittanut ihan kivasti ohjelmia: en juuri pahemmin käytä kaikkia "herkkuja" (YouTube,tms.), joten en osaa sanoa niistä. Yksi ohjelmisto päivitys tehty (1.08): auttoi silloiseen txt ongelmaan (YLEn TXT-päivitys). Itseäkin "harmittaa", että pitää valita kanava, jotta kyseisen (kanava)paketin ohjelmatiedot näkyvät (Elisa & Sonera), DNA Welholla näkyy kaikkien kanavien ohjelmatiedot kerralla (edellinen operaattori) - EI siis ole laitevika! Uusi ohjelmistopäivitys vain epäilyttää: ei voi enää katsella aiempien versioiden nauhoituksia suoraan. Aiemmatkin diggarit olleet joko Topfield:jä tai Finnsat:ja. Ei juuri ole ollut valittamista nykyisessä. Saa nähdä mitä tuleman pitää :)
Perusboksi, jota ei voi päivittää (11.4.2014)
Yleensä ottaen toimii ihan hyvin, mutta käyttöliittymä on valovuosia jäljessä esim. klassista 5100 -sarjaa. Tallennuksia ei voi editoida, eikä esim. mainoksia voi leikata pois. Ohjelmaopas ei pidä muistissa ladattuja tietoja vaan päivittää niitä kanavapaketti kerrallaan, kun kanavaa vaihtaa. Välillä pause-nappi ei toimi ja ohjelmaopas ei pysy samassa kellonajassa vaan hyppii kanavien välillä vaihtaessa eri kellonaikaan riippuen siitä, mikä ohjelma oli "päällä" silloin, kun laite käynnistettiin ensimmäisen kerran.

Mutta pahinta on se, että laitetta ei voi päivittää! Tai voihan sen, teoriassa, mutta ainoastaan siten, että kovalevyn alustaa kokonaan. Tallennuksia ei voi edes siirtää talteen, sillä vanhat tallennukset ulkoisella kovalevylläkään eivät toimi päivityksen jälkeen. Miten voi olla näin käsittämättömän typerästi ryssitty tuo päivitys? Pakko siis sietää vanhaa, temppuilevaa ohjelmistoversiota, jos et halua luopua kaikista tallennuksistasi. Joo, voihan sen vanhan ohjelmistoversion aina palauttaa siksi aikaa, kun katsoo vanhoja tallenteita, mutta kuka tuollaista oikeasti jaksaa tehdä joka kerta? Edelleen, käsittämättömän huono veto Topfieldiltä. Pitänee vaihtaa toimittajaa sitten, kun tuon boksin aika on täynnä. Onneksi vanha (itse korjattu) 5100 pelittää vielä.
Lue kaikki arviot

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Topfield HDMI kaapeli 2m
9,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös