Topfield CRC-2400 HD PVR

Tuotenro: CRC-2400

Ilmoita saatavuudesta

359,00 €

Alkaen 21,50 € /kuukausi
Mahdolliset toimitustavat : Nouto Postista, Postin kotiinkuljetus

Käyttöohjeet, ohjelmistopäivitykset ym. löydät täältä

Tallentava teräväpiirto (HD) -digiboksi kaapeliverkkoon 500GB:n kovalevyllä (jopa 250 tuntia tallennustilaa). Mahtavat ominaisuudet sekä Topfieldin laatu takaavat, että CRC-2400 digiboksilla mikään ei jää epäselväksi! Conax-kortinlukija, Cable Ready HD hyväksyntä sekä korttilinkitys.

 • Suomen myydyin teräväpiirtodigiboksi vuosina 2011 - 2012 (2400 HD PVR –mallisarja)

Ominaisuudet

 • Teräväpiirtokuva (HD) ja monikanavaäänet
 • Tallenna jopa neljää kanavaa - ja katso viidettä! *
  • Et huomaa laitteen toiminnoissa mitään viivettä vaikka käynnissä olisi maksimimäärä HD tallennuksia - ja katselussa vielä viides! Topfieldit on tehty tallentamiseen ja tämä näkyy panostuksena ohjelmointiin ja prosessoritehoon.
 • Liitäntä ulkoiselle kovalevylle - tallennustila ei lopu ikinä kesken.
 • Mediatoisto USB-portin kautta (MP3, JPEG)
 • Lapsilukko -toiminto jolla estät sopimattomien kanavien katselun
 • TimeShift -ajansiirto
 • Monipuoliset ja helpot tallennusominaisuudet
 • Helppokäyttöinen 7 päivän ohjelmaopas (EPG)
 • Integroitu kortinlukija
 • Internet palveluita, kuten YouTube HD-laadulla
 • Teksti-TV alasivujen selauksella

Topfield CRC-2400 HD PVR teräväpiirtovastaanotin ei jätä mitään epäselväksi. Nyt saat yhdessä laitteessa kaikki huippuominaisuudet, joita kaapelitalouteen sopivalta HD-digiboksilta voit vaatia. Topfield CRC-2400 tuo televisioosi uskomattoman terävän ja laadukkaan kuvan sekä monikanavaäänet, joiden laatu säilyy myös tallennettaessa.

Menikö jännittävä kohtaus ohi silmien tai tuliko pakottava tarve käydä jääkaapilla? Topfield CRC-2400:n Time Shift –ajansiirtotoiminnolla voit kelata katselemaasi lähetystä taakse, hidastaa kuvaa tai pysäyttää sen kokonaan ilman erillistä tallennusta. HDMI liitäntä ja kuvan ylösskaalaus takaavat parhaan mahdollisen kuvan laadun myös normaalitarkkuuden (SD) lähetyksille.

Topfield CRC-2400 HD PVR on täynnä mahtavia ominaisuuksia. Voit esim. tallentaa samanaikasesti peräti neljää kanavaa - ja vieläpä katsella viidettä!* Laitteessa on valmiina sisäänrakennettu 500 GB:n kovalevy johon voit tallentaa jopa 260 tuntia ohjelmaa. Jos tämä ei riitä voit liittää ulkoisen kovalevyn USB-väylään jolloin vain taivas on rajana. USB-väylän kautta CRC-2400 toistaa monipuolisesti myös muita mediatiedostoja, kuten videoita, MP3 musiikkia tai JPEG-kuvia. Liitä vaikka USB-tikku laitteeseen ja nauti sisällöstä.

Mikäli omat media-arkistot loppuvat kesken, Topparilla pääset käsiksi myös Internetin huippupalveluihin kuten YouTube videot, ShoutCast Internetradio ym.! **

Myyntipakkauksen sisältö

 • CRC-2400 HD PVR
 • Kaukosäädin ja paristot
 • HDMI-kaapeli
 • Aloitusopas (FIN/SWE)

Korttilinkitys vaaditaan jos tilaat maksullisia kanavia!

Koska Topfield CRC-2400 HD PVR on Cable Ready HD hyväksytty laite, tulee se aina linkittää maksu-TV korttisi kanssa. Mikäli et tällä hetkellä käytä maksu-TV korttia, ei linkitys ole tarpeen.

Lisätietoa teräväpiirrosta: Tietoa HD (Teräväpiirto) lähetyksistä

Tarkemmat tekniset tiedot, ohjekirjat, ohjelmistopäivitykset ym. tietoa löydät alempaa tältä sivulta.

 

* Yhtäaikaiset tallenteet onnistuvat max. kahdesta eri kanavanipusta (lisätietoja kanavanipuista saat omalta operaattoriltasi).

** Koska palveluntarjoajat voivat tehdä joitain meistä riippumattomia muutoksia, HD-mallien tarjoamat viihdeominaisuudet saattavat vaihdella ohjelmistoversiosta riippuen tai lakata väliaikaisesti toimimasta. Topfield jatkaa laitteen kehittämistä ja julkaisee säännöllisesti päivitettyjä ohjelmistoversioita, joten laitetta ei tarvitse lähettää huoltoon mikäli viihdepalveluissa on ongelmia.

 

 

Tuotteen lisätiedot

Takuu- ja tukitiedot

Takuuaika kk (laite) Tuotteella on 24kk takuu. Mukana tulevalla kaukosäätimellä sekä kaapeleilla on rajoitettu 6kk takuu.
Uusin ohjelmistoversio laitteellesi 1.15.01
 

Topfield CRC-2400 HD PVR ohjelmistopäivitykset

Lataa ohjekirjat

Lataa ohjekirjat täältä

Tuotetietopankki

CRC-2400 HD PVR

   

Tekniset tiedot

 
Teräväpiirto (HD) vastaanotto Kyllä
Vastaanottotapa Kaapeliverkko (DVB-C, teräväpiirto)
Sisäisen kiintolevyn koko, GB 500
Tuki ulkoiselle kovalevylle? Kyllä (USB)
Tallennusaika (SD, normaaliterävyys) Jopa 250 tuntia
Tallennusaika (HD, teräväpiirto) Jopa 125 tuntia
Yhtäaikaiset tallennukset, max 4
Virittimien lukumäärä ja tyyppi 2 x DVB-C (Teräväpiirto, HD)
Viihdepalvelut Internetistä Kyllä (YouTube, ShoutCast, Flickr, Weather Forecast)
Viihdepalveluiden vastaanottotapa LAN (RJ45 verkkokaapeli)
Laitteen mitat (Leveys x syvyys x korkeus) 38 cm x 26.5 cm x 6 cm
Virrankulutus, maksimi 31W
Virrankulutus, valmiustilassa <1W
Liitännät (Audio, Video, Verkko) HDMI (576i/576p/720p/1080i, HDCP tuki), 2 x SCART, S/PDIF, RCA A/V, USB, Ethernet

Asiakkaiden antamat arviot

Arvioiden lukumäärä: 12
Arvioiden keskiarvo: 3,3
Uppskattar produkten. (5.6.2013)
CRC-2400 är klar och tydlig.Hittills(cirka 3 veckor) har den fungerat
utmärkt.En stor fördel är att hårdskiva är så omfattande.
ei hyvä (15.5.2013)
virran katkasun jälkeen katkeaa myös käynissä oleva talletus ja epg ei vastaa tehtyä suosikki kanava listaa kanavat ei ole samassa järjestyksessä kuin suosiski kanava lista! poksi onkin nyt lasten huoneen poksina!!!!!
Laitteessa paljon toiminnallisia vikoja (2.5.2013)
1. Tallenteissa teksti tulee toisinaan useita sekunteja etuajassa mistä syystä elokuvan katsominen lähes sietämätöntä tai jopa mahdotonta.
2. Tekstit saattavat kadota kesken tallenteen kokonaan mutta kun kelailee eteen- ja taaksepäin niin tekstit tulevat takaisin.
3. Turvalukitus ei toimi, ei hyväksy ohjeen mukaista pin-koodia vaan ilmoittaa, että väärä koodi.
4. Ohjelman tallentaminen Guide -valikosta ei onnistu mikäli ohjelma on ehtinyt juuri alkaa.
5. Ohjelmalistat eri kanavanippujen välillä ei päivity vaan ohjelmatiedot näkyvät tyhjinä kunnes käydään ko kanavalla ja palataan takaisin Guide -toimintoon.
6. Mikäli selaan jonkin kanavan ohjelmatietoja esim. seuraavalta päivältä olkoon kanava vaikka MTV3 ja huomaan, että ko päivänä on esim Sub:lla jotain mitä vois tallentaa. Välissä on YleTeema minkä ohjelmatietoja ei ole ssatavilla ts. haluaisin siirtyää nuolella pystysuunnassa Teeman yli Sub:ille niin ajassa palataankin takaisin ns. reaaliaikaan ja joudutaan kelaamaan juuri haettu päivä uudelleen kohdalleen. Ongelmaa ei ole mikäli liikutaan valikossa "pystysuunnassa" jos välissä ei ole kanavia joiden ohjelmatiedot ovat sillä hetkellä saatavissa.
7. Jos käytetään "hienoa" ajansiirtotallennusta eli kelataan ohjelma alkuun ja aloitetaan tallennus....tämän jälkeen ei sitten mikään enää onnistu eli sitten ollaan sillä kanavalla niin kauan kuin tallennusta jatketaan. Tässä tilassa ei muistaakseni edes kelaaminen enää onnistu.

Olen joskus omistanut Topfieldin boksin missä tuo kohdan 7 toiminto oli loistavasti toteutettu eli mikäli laite oli ollut riittävän kauan kanavalla (ts puskuri riitti ohjelman alkuun) miltä tallennus haluttiin tehdä niin Guide valikosta vain valittiin jo käynnissä oleva ohjelma laite tallensi ohjelman alun ajansiirtopuskurista suoraan kovalevylle ja jatkoi tallennusta normaalisti siitä eteenpäin. Nykyinen toiminto on täysin hanurista, jos oletetaan että on kysymyksessä vaikka 3 tunnin elokuva jota on mennyt 2,5 tuntia. Kelataan 2,5 tuntia taaksepäin ja aloitetaan tallennus....sitten ei katsota mitään eikä miltään kanavalta seuraavaan 3 tuntiin kunnes laite saa tehtyä tallennuksensa ajansiirtotilassa loppuun saakka. Kyllä tuo puskuri pitäisi tyhjentää kovalevylle minkä jälkeen laite jatkaisi tallennusta normaalisti. Vanha Topfield sen teki automaattisesti, eikä tarvinnut edes kelata ohjelmaa alkuun vaan pelkkä "Tallenna" Guidesta riitti.
Lue kaikki arviot

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Topfield HDMI kaapeli 2m
9,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot