Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset

 

Tältä sivulta löydät ohjelmistopäivitykseen tarvittavat päivitysohjeet sekä työkalut.

Viimeisimmän ohjelmistoversion löydät aina oman tuotteesi sivulta, sivun alareunassa olevista lisätiedoista. Syötä laitteesi malli (esim. TF600PVRt) yläpalkissa olevaan hakukenttään niin löydät laitteesi helpoiten.

 

CRC-1400/2400, TRC-1400/2400 ja CRC-1410CT -mallien päivitys

 

CRC-1400/2400,TRC-1400/2400 ja CRC-1410CT -mallit voit päivittää helposti ilman tietokonetta USB-tikulla.

HUOM! Lue tarkasti versiotiedot ennen päivitystä.

Uusimmat ohjelmistot:

HUOM! Jos CRC-1400 -laitteesi myyntipakkauksessa ja takapaneelissa on merkintä "Next generation PVR", on kyseessä uusinta tuotantoerää oleva laite. Vanhempiin tuotantoeriin tarkoitettua ohjelmistopäivitystä ei voi tähän laitteeseen asentaa.

Vinkki! Laitteessasi olevan ohjelmistoversion voit tarkastaa valikosta: Menu-> Tiedot-> Vastaanottimen tila.

USB-portin kautta voit siirtää laitteen tallenteita myös muille medioille. Teräväpiirtomateriaalin vaatiman sisällönsuojauksen takia ei tallenteiden toisto kuitenkaan onnistu millään muulla laitteella, kuin samalla digisovittimella. Huom! Tämä koskee myös normaalitarkkuudella (SD) tallennettuja ohjelmia.

 

Muut USB portilla varustetut Topfield digiboksit

 

Päivystä varten tarvitset USB kaapelin jolla liität digiboksin tietokoneeseen. Oikea kaapeli on USB type A - USB type B kaapeli (kts. kuva alla). Esimerkiksi useimmat USB tulostimet käyttävät samanlaista kaapelia.Windows Vista / Windows 7 (32bit) työkalut. Huom! Windowsin 64bit versioille ei tällä hetkellä valitettavasti ole ajureita!

Windows XP työkalut

Mikäli päivitys USB-portin kautta ei onnistu, voit vaihtoehtoisesti yrittää päivitystä sarjaportin (RS232) kautta. Päivitystyökalun ja ohjeet löydät alta.

 

Sarjaportilla (RS232) varusttettujen laitteiden päivittäminen